ChampagneBezorgen.net - GiftCompany

  • Snelle bezorging

    Binnen 24 uur!
  • Bezorgkosten

    € 7,95 voor héél NL
  • Heeft u vragen?

    Bel 023 - 525.32.41

Laat de Giftcompany vandaag uw Champagne, Wijn, Kado, Fruitmand of Bloemen bezorgen

Veelgestelde vragen

 

Bestelinformatie

 

Overige veelgestelde vragen

 

 

Bestelinformatie

Betreft de bezorging

Voor de levering  wordt gebruik gemaakt van een koeriersdienst die zelf de bezorgroute bepaalt. Champagnebezorgen.net  heeft hierdoor geen invloed op het exacte tijdstip waarop het kado op het ontvangstadres wordt afgeleverd. Wel kunt u de zending volgen via track en trace. Op de bezorgdag kunt u zien hoe laat uw bestelling verwacht wordt op het bezorgadres. Ook kunt u de bezorgauto volgen via Google Earth. Tegen betaling van een toeslag  kunt u van maandag tot en met vrijdag aangeven of de bestelling in de ochtend (toeslag € 4,95  of middag  (toeslag € 3,95) bezorgd wordt. Ook is het dan mogelijk om te kiezen voor een avondlevering tussen 17.00 en 21.00 uur tegen betaling van een toeslag van € 5,95.

Wanneer de ontvanger de bestelling niet in ontvangst kan nemen zal de koerier proberen om het pakket bij een van de buren af te geven. Indien ook dit niet mogelijk is zal de het geschenk door de koerier retour worden genomen. Via een notitie in de brievenbus wordt de ontvanger hiervan op de hoogte gesteld,  waarna een nieuwe afspraak voor bezorging gemaakt kan worden.

Begin


Eenvoudig uw champagne of wijn bestellen

Door de aanwijzingen op uw scherm te volgen kunt u in een paar eenvoudige stappen uw bestelling plaatsen:
 

Begin


Bezorgkosten
 

Begin


Betaalmogelijkheden

Om uw bestelling af te rekenen kunt u kiezen uit de volgende opties:

 

 

Begin

Toelichting betaalmogelijkheden
 

  

Begin

Facturatie
 

Begin


Zakelijke klanten

Wij zijn ook leverancier voor de zakelijke markt.


Indien uw bedrijf meerdere malen per kado's bestelt kunt u gratis een Business Account bij de Giftcompany openen. U ontvangt dan maandelijks van ons één verzamelfactuur van de bestellingen bij Champagnebezorgen.net en bij andere webshops van de Giftcompany:

Begin

Overige veelgestelde vragen

Wat gebeurt er als de ontvanger de bestelling niet aan kan nemen?

Wanneer de bestelling niet afgeleverd kan worden omdat bijvoorbeeld de ontvanger niet thuis is, zal de koerier proberen om de bestelling bij een van de buren af te geven. De ontvanger krijgt in dit geval een notitie in de brievenbus waarop vermeld staat waar hij of zij het kado kan ophalen.

Indien geen van de buren in staat is om het pakket aan te nemen zal de bestelling door de koerier retour worden genomen. Ook hiervan zal de ontvanger op de hoogte worden gesteld d.m.v. een notitie. Hij of zijn kan vervolgens contact opnemen met het betreffende koeriersbedrijf om een nieuwe afspraak te maken voor bezorging van de kado's.

Begin

Kan ik een persoonlijke boodschap aan mijn bestelling toevoegen?

Jazeker! Na het maken van uw keuze uit ons ruime assortiment kado's kunt u tijdens het eenvoudige bestelproces uw eigen boodschap toevoegen. U kunt er ook voor kiezen om juist anoniem kado's te laten bezorgen.Kan ik ook in het buitenland champagne of wijn laten bezorgen?


Via Champagnebezorgen.net kunnen helaas geen bestellingen meer naar het buitenland worden verstuurd. Wegens slechte ervaringen hebben wij besloten om deze dienst niet langer aan te bieden.

Uiteraard kunnen wij wel bestellingen binnen de Benelux bezorgen waarna de ontvanger zelf zorg kan dragen voor verdere verzending naar het buitenland.

Begin

Is betalen via het internet wel veilig?

Absoluut. Alle betalingen via creditcard, Ideal en eenmalige machtiging vinden plaats in een beveiligd SSL gedeelte en worden afgehandeld door betaalprovider Adyen. Hierdoor gebeuren alle betalingen buiten onze site waardoor Champagnebezorgen.net geen inzicht krijgt in  uw creditcard of bankgegevens.

Voor verdere informatie over de diverse betaalmogelijkheden kunt u terecht bij "Toelichting betaalmogelijkheiden".

 
Begin


Ik wil een of meerdere bestellingen plaatsen voor mijn bedrijf. Bestaan hier nog speciale regelingen voor?


Bij Champagnebezorgen.net bestaan er speciale regelingen voor zakelijke klanten en bestellingen. Meer informatie hierover kunt u terug vinden onder "Zakelijke klanten".